Jean-pierre Van Nieuwerburg

jean-pierre van nieuwerburg image

Who is jean-pierre van nieuwerburg?

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning...

  • Phone Number *** - **** 8382
  • E-Mailgoldenladybug463***@******.***
  • Birthday28 June 1997
  • EducationSint-Lievencollege (Keizer Karelstr) Gent -
  • AddressBavegem Chimanlal Girdharlal Rd No: 8382
  • CityGandhinagar
  • CountryIndia

Jean-pierre Van Nieuwerburg Online Statistics

Jean-pierre Van Nieuwerburg have a 4 following and 379 followers. Jean-pierre Van Nieuwerburg's world rankings is 42161. This page is based on Jean-pierre Van Nieuwerburg's online data & informations. You can find information birth date, place of residence, phone number, address and social media accounts on Jean-pierre Van Nieuwerburg's page.

4Followers
379Following
42161Popularity
986Scores

About jean-pierre van nieuwerburg

na een normaal schooltijd, en vele jaren in de bouw voor een vakantiejob kon ik goed geld verdienen. Ik kocht mij dan zware motos mee waarmee ik levensgevaarlijk door straten scheurde.

Nadien ben ik zelfstandig gaan wonen en werken, werd ik geconfronteerd met geld tekorten. Zodat ik uiteindelijk zelfs falliet gegaan ben.

Om de nare ervaring te vergeten ben ik in Antwerpen gaan wonen, en heb ik een nieuw leven ontdekt. Macrobiotisch, komt van Latijn Lang en Groot leven. En heb ik 4 jaren lang mij daarin volledig verdiept.

Ik heb dan een natuurvoedingsrestaurant overgenomen en een telecom bedrijf gewerkt. Die ik net op tijd voor het fallisement ben ontvlucht om een gans nieuw advontuur in Marbella Spanje voor een multicultureel festival.

Toen ben ik voor het eerst diep met het fenomeen drugs in aanraking gekomen. Het was enerzijds agstaanjagend maar ontzettend leerrijk. Er ging gelijk een nieuwe wereld open.

In Gent terug na een financiele katastrofe in Marbella waar ik al mijn Geld verloren heb. Zijn we met een groep een multi-cultureel centrum trachten te openen in Gent.

Nadat het gerecht mij volledig gepluimd uit de Kuiperskaai zet ga ik in de Opgeëistenlaan gaan wonen. Een vriend had een plantje marihuana en van het één kwam het andere en voor ik het bezefte stond mijn woning vol.

Ik heb maar een goed jaar daar gewoont maar de beleefenissen daar kan ik een gans boek over schrijven. Weeral werd ik door het gerecht aangepakt en voor 10 maanden in de gevangenis geworpen. 

Sindsdien is het zowat om de paar jaar prijs met het gerecht. Soms met gevangenisstraf erbij.  

start your business

Jean-pierre Van Nieuwerburg's Motto

..

Jean-pierre Van Nieuwerburg's Fact

...

Do you want hide your ip address?

Surf anonymously, prevent hackers from acquiring your IP address, send anonymous email, and encrypt your Internet connection. High speed, ultra secure, and easy to use. Instant setup!